Angolo

Romantisch 2 persoons appartementje met eigen hout gestookte pizza oven. Angolo, geschikt voor twee personen, ligt aan de zuidkop van één van de poten van de "L"-vormige boerderij.

Het appartement bestaat uit een woonkeuken (met open haard), een tweepersoons slaapkamer en een badkamer met douche, wastafel en toilet.

In dit deel van de boerderij woonde volgens de overlevering destijds de achtpersoons familie. Wij vinden het echter precies groot genoeg voor 2 personen.

Een flink deel van de interieurdetails hebben we in de originele staat gelaten. En op je eigen terras, onder de eeuwenoude wijnranken, kun je heerlijk genieten van het geweldige uitzicht over de Bormidavallei. Als je 't leuk vindt kun je hier ook je eigen brood of pizza's bakken: de originele houtgestookte oven maakt deel uit van je terras.

Reserveringen:

La Casa, Rustico en Angolo worden verhuurd van zaterdagmiddag (16:00 uur) tot en met zaterdagochtend (10:00 uur). Buiten het hoogseizoen is korter dan 1 week verblijven of een andere aankomst- of vertrekdag dan zaterdag mogelijk.

In genoemde tarieven zijn het gebruik van ons beddengoed, badhanddoeken, handdoeken en theedoeken, en de eindschoonmaak inbegrepen.