Rustico

Het vrijstaande Rustico - voorheen een daglonershuisje - biedt een geweldig uitzicht over de vallei waarvan je tot laat in de avond op je eigen terras kunt genieten, want van alle verblijven kun je bij de Rustico het langst van de zon profiteren. Het romantische huisje ligt halverwege onze toegangsweg, op een klein stukje van de boerderij. De twee verdiepingen zijn door middel van een buitentrap met elkaar verbonden: precies zoals het hier vroeger hoorde!

Boven vind je een slaapkamer en een badkamer met douche, toilet en wastafel. Beneden bevindt zich de woonkeuken. Achter de woonkeuken vind je de tweede slaapkamer met een stapelbed en een 2de badkamer met eigen toilet, wastafel en douche. De keuken is compleet ingericht met een vierpitsgasstel en een koelkast. Je kunt er zó in terecht: je hoeft alleen nog maar boodschappen te doen! In de woonkeuken staat ook nog een slaapbank zodat er in de Rustico eventueel door zes mensen gelogeerd kan worden.
O ja, dat vergaten we bijna te vertellen: er zit beneden óók nog een houtkachel, héél gezellig als het 's avonds onverhoopt wat frisser is.