Binnenkort iets bijzonders te vieren? Een goed moment om er eens met z'n allen tussenuit te gaan. Kom met familie of vrienden genieten op onze oude wijnboerderij in Noord- Italië.

Als groep iets te vieren? Kies onze schitterende groepsaccommodatie in Italië!

Viert er iemand in de familie binnenkort een jubileum of een kroonjaar? Of is het weer tijd voor je jaarlijkse vriendenweekend? Een goed moment om een feestje te vieren en er eens lekker tussenuit te gaan. Als je met een groep bent, is het soms lastig om een geschikte locatie te vinden. Er moeten genoeg plekken zijn, verschillende dingen te doen en het liefst ook nog wat privacy. Daarnaast wil je er natuurlijk ook nog lekker kunnen ontspannen en eten.

Genoeg groepsactiviteiten en samen daarna lekker dineren op Brusagio.

Daarnaast is er ook in de omgeving van alles te doen, zo zijn er musea, boerenmarkten, brocantemarkten en gezellige winkels. Liever iets sportiefs? De omgeving leent zich uitstekend voor wandelen en fietsen. In de buurt zijn e-bikes te huur, zodat iedereen mee kan doen aan de fietstocht. Kom je terug, dan serveren wij na alle inspanningen een lekker Piemontese borrelplank of een heerlijk feestmaal.

Natuurlijk ontvangen we er niet alleen graag jouw familie of vrienden. De professionele keuken, het aantal slaapplekken en de geweldige omgeving maken Brusagio een heel veelzijdige plek! Wil je bijvoorbeeld eens met jouw kookclub, wandelclub, yogaclub een weekendje of een midweek komen? Dat vinden we super om te horen.

Ook jouw kookclub, wandelclub of yogaclub is natuurlijk van harte welkom.

Het plein van Brusagio is een uitstekend startpunt voor een lange wandeltocht of het beoefenen van de neerwaartse hond. Onze grote feestzaal biedt ook ruimte voor andere creatieve activiteiten, zo kun je er met een groep schilderen of schrijven. Wil je iets organiseren voor jouw club of netwerk? Jouw gasten zijn bij ons in uitstekende handen!

Wij koken graag voor grote groepen.. Lekker wandelen in de omgeving en ’s avonds aanschuiven voor een heerlijke maaltijd aan onze lange tafel, dat kan allemaal.

Wil je eens met ons praten over de mogelijkheden? Kijken of onze locatie bij jouw groep past?

Bel ons (Rob of Katinka) dan eens op +39 342 350 1962 of mail ons op info@brusagio.com om je wensen te bespreken.  

Ja, ik kom graag met de hele groep langs! Laten we praten.