Jullie liefde vieren op een eeuwenoude wijnboerderij in Italië? Een gebeurtenis om nooit te vergeten!

De dag van jullie dromen verzorgen wij compleet op onze unieke trouwlocatie in het schitterende Piemonte.

Trouwen in Italië? Jouw droombruiloft op Brusagio! 

Heb jij weleens gefantaseerd over een bruiloft in Italië? Gasten ontvangen op een schitterende locatie in het buitenland? Het hoeft niet bij dromen te blijven! Jij kunt op onze trouwlocatie genieten van al het moois dat Italië te bieden heeft. En natuurlijk van elkaars gezelschap. Zie jij je familie en vrienden al zitten aan een van onze lange tafels? 

Op Brusagio verzorgen wij precies die Italiaanse bruiloft die jij al een tijdje in gedachten hebt. Geen zorgen als jouw Italiaans een beetje roestig is, je wensen en ideeën bespreken wij graag met jou in het Nederlands. Vertel ons hoe jouw droombruiloft er precies uit ziet. Nadat we jou en je partner hebben leren kennen, kunnen wij de ceremonie tot in detail plannen. 

Jouw ceremonie op onze geweldige trouwlocatie in Italië 

Openen met Lady in Red? Make you feel my love? Of toch Marry you? Denk er rustig over na! Wij ondersteunen jullie bij de ceremonie, catering, muziek, taart en verlichting. Ben je op zoek naar iets speciaals? Dan kunnen wij je verwijzen naar de beste lokale leveranciers.  

Onze trouwlocatie is ideaal als je: 

  • Op zoek bent naar een unieke trouwlocatie en een persoonlijke ceremonie in Italië 
  • Voor jouw bruiloft graag overlegt met Nederlandstalige contactpersonen 
  • Een betaalbare bruiloft in Italië jullie aanspreekt 

Even praten over dat trouwen bij Brusagio?  

Trouwen in Italië op Brusagio, dat klinkt het best goed, toch? We kunnen ons voorstellen dat je nu graag nog iets meer wil weten over hoe je dag eruit kan zien. In dat geval kun je hieronder onze trouwbrochure downloaden of ons direct een mail sturen via info@brusagio.com

Klik op onderstaande afbeelding om onze trouwbrochure te downloaden.

Hopelijk tot snel op Brusagio!